Design rezidențial

Fiecare dintre noi ne dorim să îi spunem casei sau apartamentului în care trăim, cămin. Vrei să te simți ca acasă și să te întorci cu plăcere de fiecare dată. Pentru asta, e nevoie de un loc frumos, adaptat nevoilor tale.

Vom face locuința în stilul dorit, fie că vorbim de design industrial, design modern, design clasic sau orice altă idee avem împreună. Te vom ajuta să alegi culorile, finisajele, parchetul, gresia, faianța și orice este nevoie pentru ca echipa de pe șantier să poată realiza proiectul.

Echipa noastră de design interior va avea avea grijă să profite de fiecare spațiu al casei voastre astfel încât rezultatul să fie cel mai bun. Vom veni de asemenea cu echipa de proiectare mobilă astfel incât să valorificăm întreg spațiul în cel mai plăcut și util mod posibil. Astfel veți beneficia de toată experiența colegilor noștri și veți avea rezultatul mult așteptat.

Îți putem pune la dispoziție serviciile de proiectare, design interior, coordonare și chiar execuție. Toate pentru ca tu să primești locuința ta la cheie.